MES JAU NAMUOSE! :)

MES JAU NAMUOSE! :)
Vienos kelionės prasidėjusios 2009-01-12 Vilniuje, vienas etapas baigtas 2009-07-03 Kaune. Visi aprašymai, visos nuotraukos Jūsų dėmesiui:)

2009 m. sausio 23 d., penktadienis

Tailandas. Ao Nang. Filosofines mintys 2

Mus daug kur lydi netiketos pazintys, gauname "slaptos" ir be galo naudingos informacijos apie geras vietas. Klausiame saves patys - kaip tai pavyksta? Gal del to, kad tiesiog plaukiame keliones vaga, atvirai bendraujame su sutiktais zmonemis, pasiduodame provokacijoms.
Taip labai idomu. Pamatai kitus dalykus, kazka giliau, pazisti zmones, sutinki daug mastanciu panasiai, labai drasiu, daug keliaujanciu.
Tuomet supranti, koki pasauli matei, koks jis buvo stovintis, ir koks jis yra dabar, kiek visko idomaus, naujo, kokie idomus zmones mus supa. Viskas eina, praeina. Reikia nelaukti geresniu laiku, bet veikti dabar, is karto, reikia imti jauti uz ragu.
Kelioneje galima pamatyti ivairiu zmoniu: vieni laisvi tarsi pauksciai, kopa i uolas cia, kita diena kitur, dziaugiasi. Toks ju poreikis. Kiti atvyksta vienisi, nusiperka draugija, kuria dazniausiai sudaro vietines tailandietes ir bando nuo kazko pabegti. Treti, bastosi, iesko saves ir pasaulio.
Daugybe, daugybe, margumynas, margumynas.
Ir mes esame kazkur. Idomu gyventi!

Komentarų nėra: