MES JAU NAMUOSE! :)

MES JAU NAMUOSE! :)
Vienos kelionės prasidėjusios 2009-01-12 Vilniuje, vienas etapas baigtas 2009-07-03 Kaune. Visi aprašymai, visos nuotraukos Jūsų dėmesiui:)

2009 m. sausio 16 d., penktadienis

Tailandas. Bankokas-Krabi-Koh Yao Noi

Is anksto atsiprasau, nes nebus lietuvisku sriftu, cia piratinis Office suinstaliuotas, todel nesusitvarkau su kalbomis:)
Isvykome is Bankoko vakar nakti autobusu i Krabi, pietineje Tailando dalyje. Nors galvojome vykti i Siaure, autobuse i traukiniu stoti sutiktas velsietis, savo ikvepimu apie salas mus taip uzbure, kad paskutine minute pakeiteme nuomone.
Vaziavome visa nakti, su tailandietiskais nuotykiais, tokiais kaip: sustoja viduryje nakties kazkokiame restoranelyje, keleiviai eina visi valgyti. Tikriausiai po to uz tai gauna vairuotojas pinigu is savininku. Veliau sustojame, reikia perlipti i kita autobusa, nors sake parduodami bilieta, kad mums pasiseke, ir persedimu nebus:) Na nieko, mes nenusimename.
Atvykome i miesteli Krabi, netoli vandenyno. Kur vykti toliau? Sumastome, kad norime geriau isigilinti i vietiniu zmoniu gyvenima, pakaks turizmo. Kaip tik aptinkame LP informacija apie tokias programa Eco-Turism, saloje. Idomu, vykstame i sala Koh Yao Noi.
Atvykome per juras marias. Pasirodo, kainos nuo parasytu, jau seniai pakilo 10 kartu. Na jau ne. Vairuotojas mus nuveza i netoliese esanti namuku bangalow. Super - kaip kokioje Juodkranteje, tik 7 kartus pigiau, oras geresnis, vandenynas, Koh Phi Phi ir kitos salos salia...
Diena valgome vaisius, vakare zuvi. Valgyti pernelyg nesinori. Oras geras. Su vietiniais susidraugavome, zaidziau futbola:)
Cia pabusime dar keleta dienu.

Bankokas-Krabi-Koh Yuo Noi