MES JAU NAMUOSE! :)

MES JAU NAMUOSE! :)
Vienos kelionės prasidėjusios 2009-01-12 Vilniuje, vienas etapas baigtas 2009-07-03 Kaune. Visi aprašymai, visos nuotraukos Jūsų dėmesiui:)

2009 m. sausio 20 d., antradienis

Tailandas. Krabi-Ao Nang

Sveiki, ka tik atvykome i regiono centra, miesta Krabi, kuriame buvome pries keturias dienas. Vaziuodami cia, sutikome linksma australes ir prancuzo porele. Tikri keliautojai. Jos netgi gyvenimo budas yra keliones. Pries kuri laika ji lankesi Cetrineje Amerikoje (uz viesbuteli Gvatemaloje mokejo 4 USD, uz puiku maista su gerimais 10 USD!), dabar is vienos salos keliasi i kita. Neseniai mete darba, nes spejo uzsidirbti pakankamai kelionems. Ir stai, ji vel keliauja.
Mes ketinome keltis i Koh Lanta sala. Nuejome i Krabi miestelio informacijos biura. Mus pasitiko ta pati darbuotoja, kuri isslydejo i Koh Yao Noi salas. Neisivdaizduojate, ji mus atsimine, pasake, kad mes is Lietuvos, ir paklause, kaip mums sekesi saloje. Super! Tokie zmones is karto privercia jaustis dar geriau:)
Pasitareme su ja, ir nutareme vykti i kita salyna. I ji nusigausime per uosta Ao Nong. Ketiname ten likti kelioms dienoms, nes veikti yra ka. Galima organizuotis turus po salas, nardyti, arba kopti i uolas Railley iskysulyje. Ta vieta garseja visame pasaulyje, todel nakvynes kainos cia kiek aukstesnes. Taip, ir mes butume tureje moketi daugiau nei norime, taciau darbuotojos Kung deka, issisuksime. Kaip? Papasakosime jeigu bus idomu, jeigu tai pasiteisins.
Kaip tik siuo metu Kotrynele uzsake bilietus i Kinija. I Guangzhou nuvyksime vasario 5 d. Kaip tik pries Naujus metus (vasario 7 d.). Taip galima lekti aplink pasauli ir svesti Naujus, tai jau bus antras sventimas per kelis menesius. Mums tai patinka:)
Viskas, einame gaudyti transporto ir vykstame. Linkejimai.