MES JAU NAMUOSE! :)

MES JAU NAMUOSE! :)
Vienos kelionės prasidėjusios 2009-01-12 Vilniuje, vienas etapas baigtas 2009-07-03 Kaune. Visi aprašymai, visos nuotraukos Jūsų dėmesiui:)

2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Kinija. Pekinas. Trumpai

Pries 3 dienas atvykome i Pekina. Tikejomes saltesnio oro, taciau pasiseke, nes sia savaite zenklus atsilimas.
Nepatikesite, bet mums cia patinka. Gatves placios, zmoniu marios. Atmosfera labiau primena Minska ar Maskva, o ne Niujorka ar Paryziu:) Aplankeme keleta objektu: Uzdraustaji miesta, Tianmenio aikste, Olimpini kompleksa ir kt. Kotrynele pries pat isvaziavima skaite knyga apie Uzdraustaji miesta (aciu A&G), tad papasakojo daug idomiu dalyku, padejo isijausti i tai, kas cia buvo pries kelis simtus metu. Man didziausia ispudi paliko Olimpinis stadionas. Galbut, tai vienas ispudingiausiu man dalyku kelioneje iki siol:). Kai pagalvoji, kad lygiai pries pusmeti cia vyko Olimpines zaidynes, atidarymas, Virgilijus Alekna, Bolt'as, wow!



Siandien vykstame prie Didziosios sienos.
Geros dienos visiems!

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ryti, pavarei geriau nei pati Janusonyte. Net uz sirdies sueme... :)

linkejimai
zakas

Unknown rašė...

Va Siena turetu palikti didesni ispudi nei stadionas :) Po Iguazu ir Los Glacieres tai turbut labiausiai ispudi palikes dalykas mano gyvenime.

Anonimiškas rašė...

Brangieji mūsų Antakalnio kaimynai, Jus tikri žurnalistai...Rytukas toks rimtas, Kotrynėlė primeta vieną kitą mergaitišką bairį - super! Taip ir toliau...
Karts nuo karto pažiūrime nuotraukas, norime jų dar ir dar, nes visur laaabai gražu.

P.S. Siandien penktadienis ir dar 13 d., tai bukit chebryte atsargūs!!! :)

buckiai