MES JAU NAMUOSE! :)

MES JAU NAMUOSE! :)
Vienos kelionės prasidėjusios 2009-01-12 Vilniuje, vienas etapas baigtas 2009-07-03 Kaune. Visi aprašymai, visos nuotraukos Jūsų dėmesiui:)

2009 m. sausio 11 d., sekmadienis

Lietuva: lieka 18 valandų iki skrydžio

Keistas jausmas apima iki skrydžio likus mažiau nei parai. Tiesa, neturėjome daug laiko psichologiškai ruoštis išvykimui, nors atrodytų neinant į darbą atsiranda jo marios.
Pasiruošimas užima nemažai laiko: nusipirkti būtinų daiktų, pasidaryti vizas, apsidrausti, ir žinoma, skirti laiko draugams, šeimos nariams. Tai vienas iš džiaugsmų: susitikti su jais, klausyti jų patarimų, pasakoti apie savo kelionės planus (tiek kiek jų yra, nes mes planavome labai mažai). Štai ir šiandien, dar aplankysime keletą įkvėpėjų: Aurimą, Gintarę ir Gintautą, Vidukę, Matą. O vėlai vakare atvyks brolis, kuriam patikiu savo automobilį :).
Kiek dar galime, stengiamės pasidžiaugti sniegu...
Nuo Kelione - papildomos

Nuo Kelione - papildomos

Dar keletas dalykų, tai paruošti butą nuomai, viską sutvarkyti ir susidėti kuprines. Vaizdas namuose atrodo štai taip:
Nuo Kelione - papildomos

Išvykstant ilgesniam laikui, atsiranda pagundų pasiimti kone kiekvieną, bent kiek naudingą daiktą. Todėl mes susigalvojome audituoti vienas kito daiktus, kelis kartus paklausti ar tikrai to prireiks, ar tikrai to nebus galima įsigyti ten. Neabejoju, kad taip jau atsisakėme keletos nereikalingų kilogramų.

Taigi, grįžtame prie darbu. Iki :)